Vooraankondiging en terinzagelegging voorontwerp bestemmingsplan Dronten – Woningbouw De Boeg (D1003)

Logo Dronten

Het college van Dronten maakt ingevolge artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening bekend dat zij besluiten voorbereiden voor het plan ‘Dronten – Woningbouw De Boeg (D1003)’. Dit plan ligt tussen de wegen De Zuid, De Boeg, De Stag en het Dronterpad en vervangt het ter plekke geldende bestemmingsplan Woongebieden Gemeente Dronten (D1000).

Dit bestemmingsplan maakt ter plaatse van een voormalig tuincentrum, de bouw van woningen mogelijk: 61 woningen in de vorm van 2^1 kapwoningen, rijwoningen en appartementen.

Dit is een vooraankondiging. Hiertegen kunt u geen zienswijzen indienen (artikel 1.3.1 lid 2 Bro). Ook is het nog niet mogelijk voor onafhankelijke instanties om advies uit te brengen over ons voornemen.

Het college van Dronten maakt bekend dat ter inzage ligt:

Het voorontwerp bestemmingsplan Dronten – Woningbouw De Boeg (D1003) op grond van de Wet ruimtelijke ordening.

U kunt deze stukken inzien van 30 april 2020 tot en met 10 juni 2020 bij de publieksbalie van het gemeentehuis op afspraak. Het bestemmingsplan is ook beschikbaar op www.dronten.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tijdens de inzageperiode kan iedereen schriftelijk of mondeling een reactie inbrengen. Deze kunt u richten aan het college van Dronten, t.a.v. team Gebiedsontwikkeling, Postbus 100, 8250 AC DRONTEN. U kunt geen inspraakreactie per email indienen. Voor een mondelinge reactie kunt u een afspraak maken met dhr. E. Heldoorn via het telefoonnummer 14 0321.

Dronten, 29 april 2020.

Het college van Dronten,

secretaris, drs. T. van Lenthe;

burgemeester, drs. J.P. Gebben.

 

Naar boven