Omgevingsvergunning - Ringdijk 20 in Ter Aar - het verplaatsen van een monumentale schouw en het slopen van het omhullende gebouwn monument

Logo Nieuwkoop

Ringdijk 20 in Ter Aar - omgevingsvergunning - voor het demonteren, restaureren en herplaatsen op een nieuwe locatie van een Rijksmonumentale schouw en het slopen van het omhullende gebouw met toepassing van:

artikel 2.12, lid 1, sub f en artikel 2.15van de Wabo (Wet algemene bepalingen omgevingsrecht.

Ter inzage

U kunt het besluit en de bijbehorende stukken inzien met ingang van 16 januari 2020 gedurende zes weken. Dit kan, op afspraak, bij het Klant Contact CentrumTeylersplein 1 in Nieuwveen. U kunt online een afspraak maken via www.nieuwkoop.nl of telefonisch via 14 0172. U kunt het besluit en de bijbehorende stukken ook op deze pagina downloaden.

Rechtsmiddelen

Bent u het niet eens met dit besluit, dan kunt u beroep aantekenen binnenbovenstaande termijn. Ook andere belanghebbenden kunnen dit doen. Een voorwaarde is dat tijdig bij het college van burgemeester en wethouders een zienswijze is ingediend of dat er een geldige reden is dat er geen zienswijze (tijdig) is ingediend. Het beroepschrift wordt ingediend bij de rechtbank Den Haag, sector bestuursrecht, postbus 20302, 2500 EH Den-Haag. In het beroepschrift staan uw naam en adres, datum beroepschrift, datum van het besluit waartegen u beroep indient (en u stuurt een kopie van deze brief mee) en waarom u het niet eens bent met het besluit. U ondertekent het beroepschrift. Voor het instellen van beroep betaalt u griffierecht. Meer informatie kunt u vinden op www.rechtspraak.nl. Een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet.

Voorlopige voorziening

Wanneer u de werking van dit besluit op korte termijn wilt tegenhouden, dan kunt u een verzoek om een voorlopige voorziening indienen. Ook andere belanghebbenden kunnen dit verzoek doen. Dit kan alleen als er op tijd een beroepschrift is ingediend. Het verzoek wordt ingediend bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Den Haag, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Voor het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening betaalt u griffierecht. Meer informatie vindt u op www.rechtspraak.nl. Als er een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven