Bekendmaking vaststelling uitwerkingsplan “Kamerik Noord-Oost 2 – Knotwilgenlaan Zuid-Oost”

Logo Woerden

Op 7 april 2020 heeft het college van Woerden het uitwerkingsplan “Kamerik Noord-Oost 2 – Knotwilgenlaan Zuid-Oost” gewijzigd vastgesteld (planidentificatie NL.IMRO.0632.upknotwilgenlaanzo-bva1).

 

Plangebied en doel

Op de gronden ten zuidoosten van de Knotwilgenlaan in Kamerik wordt woningbouw mogelijk gemaakt. De wens is om tien levensloopbestendige woningen te realiseren in collectief particulier opdrachtgeverschap (CPO). Ten noordoosten hiervan worden twee kavels in particulier opdrachtgeverschap uitgegeven.

Om dit te kunnen realiseren, wordt toepassing gegeven aan de uitwerkingsverplichting van de huidige uit te werken woonbestemming.

Beroepstermijn

De beroepstermijn loopt van 23 april t/m 3 juni 2020.

Het plan en bijbehorende relevante stukken kunt u tijdens deze periode vinden op www.woerden.nl > inwoners > bouwen, verbouwen en slopen > bestemmingsplannen > bestemmingsplannen in voorbereiding.

Daarnaast kunt u het uitwerkingsplan vinden via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Vanwege het coronavirus wordt geadviseerd alleen naar het gemeentehuis te komen indien dit noodzakelijk is. Wilt u de stukken op papier inzien, dan kunt u telefonisch contact opnemen via het algemene telefoonnummer 140348.

Beroep instellen

Belanghebbenden die tijdig hun zienswijze bij de gemeenteraad hebben ingediend en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze tegen het ontwerp hebben ingediend, kunnen gedurende de termijn van ter inzage legging (beroepstermijn) tegen het vastgestelde uitwerkingsplan beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Beroepschriften moeten worden gericht aan de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Schorsing

Het indienen van een beroep schorst de werking van het uitwerkingsplan niet. Om dit te bereiken, kan gedurende de beroepstermijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Voor zowel het indienen van een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening zal de griffier van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State een griffierecht (kosten) in rekening brengen.

Inwerkingtreding

Het besluit treedt in werking na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen deze termijn naast een beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. In dat geval treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven