Voorbereidingsbesluit bedrijventerrein Gildenweg, Hoorn

Logo Hoorn

 

Burgemeester en wethouders van Hoorn maken bekend dat de gemeenteraad op 21 april 2020 een voorbereidingsbesluit heeft genomen voor het bedrijventerrein Gildenweg.

 

Er is een onderzoek gestart naar het toekomstig functioneren van bedrijventerrein Gildenweg. Vooruitlopend op dit onderzoek en de besluitvorming daarop door de gemeenteraad is het gewenst dat geen nieuwe investeringen worden gedaan op dit bedrijventerrein. Met dit voorbereidingsbesluit wordt voorkomen dat ongewenste ontwikkelingen plaatsvinden.

Aanvragen om een omgevingsvergunning voor de activiteit bouwen die worden ingediend

na de inwerkingtreding van het voorbereidingsbesluit moeten worden aangehouden.

Ook is het verboden om het gebruik van gronden en bouwwerken of een deel daarvan te wijzigen.

 

Het voorbereidingsbesluit treedt op woensdag 29 april 2020 in werking en geldt voor een periode van één jaar. Het besluit en de bijbehorende stukken zijn van woensdag 29 april tot en met dinsdag 9 juni 2020 digitaal raadpleegbaar op www.hoorn.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl (het planidentificatienummer is NL.IMRO.0405.VBGildenweg-va01).

Omdat het inzien van de analoge stukken op het stadhuis momenteel niet mogelijk is vanwege de Coronavirus situatie, kunnen de stukken wel worden opgevraagd en toegestuurd. Hiervoor kan via het algemene nummer van de gemeente contact worden opgenomen met de heer H. Koldewijn.

 

Het is niet mogelijk om tegen een voorbereidingsbesluit bezwaar of beroep in te dienen.

Naar boven