Ontwerpnota 'Beleid Bed & Breakfast'

Logo Hendrik-Ido-Ambacht

Het college van burgemeester & wethouders van de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht bereidt de beleidsnota 'Bed & Breakfast' voor. In deze publicatie staat wanneer en waar het ontwerp van deze nota ter inzage ligt en hoe u daar op kunt reageren.

Doel van de ontwerpnota Bed & Breakfast

In de ontwerpnota ‘Beleid Bed & Breakfast’ wordt het beleid op het gebied van Bed & Breakfast accommodaties binnen de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht beschreven. Deze nota dient als een (planologisch) beoordelingskader voor aanvragen voor het vestigen van een Bed & Breakfast-accommodatie in een woning of bijbehorende (vrijstaande) bijgebouwen. Ook biedt de nota handvatten bij de actualisatie van bestemmingsplannen en fungeert het als toetsingskader bij afzonderlijke bouwplannen. U kunt de ontwerpnota ‘Bed & Breakfast’ vanaf donderdag 23 april tot en met woensdag 3 juni (gedurende 6 weken) inzien bij de gemeentebalie. Ook wordt het document gepubliceerd op de gemeentelijke website www.h-i-ambacht.nl/b&bbeleid.

Indienen van zienswijzen

Gedurende deze termijn kan iedereen naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze inbrengen bij het college van burgemeester & wethouders van Hendrik-Ido-Ambacht, met in het onderwerp: 'zienswijze' en de naam van de ontwerpnota 'Bed & Breakfast'. In de zienswijze geeft u aan op welke onderdelen van de ontwerpnota deze betrekking heeft en wat uw zienswijze daarop is. Voor het naar voren brengen van een mondelinge inspraakreactie kunt u een afspraak maken met de behandelend ambtenaar, de heer H. Stolk via (078) 770 2625 of h.stolk@h-i-ambacht.nl. Gedurende de maatregelen in verband met Covid-19 (Corona) is het mogelijk de mondelinge zienswijze telefonisch in te dienen, waarna u een verslag ter ondertekening krijgt toegezonden.

Naar boven