Voorbereidingsbesluit “huisvesting internationale werknemers” gemeente Tholen

Logo Tholen

Het college van burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad in haar vergadering van 16 april 2020 conform artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening een voorbereidingsbesluit (NL.IMRO.0716.VBInterwerknemers-VG01) heeft genomen voor het gehele grondgebied van de gemeente Tholen.

Voorbereidingsbesluit: Huisvesting internationale werknemers. Tijdens de werkingsduur van dit voorbereidingsbesluit (maximaal 1 jaar) zal een nieuw bestemmingsplan in procedure worden gebracht.

Plangebied: Het gehele grondgebied van de gemeente Tholen.

Doel: Dit voorbereidingsbesluit heeft tot doel het voorkomen van de huisvesting van internationale werknemers op ongewenste locaties binnen de gemeente Tholen.

Het voorbereidingsbesluit treedt in werking op de dag na publicatie. Bij inwerkingtreding van het voorbereidingsbesluit met het kenmerk NL.IMRO.0716.VBInterwerknemers-VG01 wordt het voorbereidingsbesluit van 4 juli 2019 met het kenmerk NL.IMRO.0716.VBArbeidsmigranten-VG01 ingetrokken.

Inzage: Het besluit, met de daarop betrekking hebbende stukken, ligt vanaf 21 april 2020 tot en met 2 juni 2020, dus gedurende zes weken ter inzage in de leesruimte van de centrale hal van het gemeentehuis te Tholen, Hof van Tholen 2 te Tholen. Vanwege de huidige situatie is het gemeentehuis uitsluitend op afspraak te bezoeken. U kunt een afspraak maken door te bellen met 140166.

U kunt de stukken ook online inzien via www.overheid.nl of op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is: NL.IMRO.0716.VBInterwerknemers-VG01

 

Tegen dit besluit is op grond van artikel 8:5 van de Algemene wet bestuursrecht geen bezwaar en/of beroep mogelijk.

Naar boven