Vastgestelde Structuurvisie Woningsplitsing buitengebied (extra verblijfsobject met een woonfunctie (BAG))

Logo Berkelland

Op 14 april 2020 heeft de gemeenteraad van Berkelland de “Structuurvisie Woningsplitsing buitengebied (extra verblijfsobject met een woonfunctie (BAG))” vastgesteld.

De vastgestelde structuurvisie beschrijft onder welke voorwaarden de gemeente Berkelland medewerking verleent aan nieuwe aanvragen voor woningsplitsing (toevoegen van een verblijfsobject met een woonfunctie) in het buitengebied. Met deze structuurvisie ontstaat er in het buitengebied onder voorwaarden ruimte voor het toevoegen van een extra verblijfsobject met een woonfunctie in karakteristieke gebouwen en in 50 niet-karakteristieke gebouwen.

Inzage en inwerkingtreding

De Structuurvisie Woningsplitsing buitengebied treedt in werking op 23 april 2020. Vanaf die datum kunt u de structuurvisie, na het maken van een afspraak, inzien in de Publiekswinkel, Marktstraat 1 in Borculo.

Deze publicatie en de structuurvisie kunt u ook bekijken op de gemeentelijke website www.gemeenteberkelland.nl, onder ‘Bestemmingsplannen’, ‘Geldende plannen’, ‘Structuurvisies’. U kunt de structuurvisie ook bekijken via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het identificatienummer van de vastgestelde structuurvisie is NL.IMRO.1859.SVBKL20190001-0100.

Geen bezwaar of beroep

Tegen het besluit tot vaststelling van deze structuurvisie kan geen bezwaar worden gemaakt of beroep worden ingesteld. Over de ontwerpstructuurvisie zijn zienswijzen ingediend. De gemeenteraad heeft deze zienswijzen beoordeeld en betrokken bij de besluitvorming over de vaststelling van de structuurvisie.

Naar boven