Vastgesteld bestemmingsplan Twelloseweg 4-5

Logo Deventer

 

Het college van burgemeester en wethouders van Deventer deelt mee dat van donderdag 23 april tot en met donderdag 4 juni 2020 voor een ieder ter inzage ligt:

 

- het bij raadsbesluit van 8 april 2020 ongewijzigd vastgestelde bestemmingsplan Twelloseweg 4-5.

 

Inhoud

Het plangebied ligt aan de Twelloseweg 4 en 5 in de wijk De Hoven in Deventer en omvat de kadastrale percelen D2664 en D2390. Op het perceel aan de Twelloseweg 4 stond een voormalig kerkgebouw dat recent is gesloopt. Een klein deel van het perceel is betrokken bij het naastgelegen perceel aan de Twelloseweg 5. De rest van het perceel is momenteel onbebouwd en hier zijn 2 vrijstaande woningen met garage gepland. De woningen zijn georiënteerd op de Twelloseweg.

 

Inzien

Het bestemmingsplan kunt u inzien op:

• http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0150.P387-VG01

• De digitale bestanden van het bestemmingsplan zijn beschikbaar gesteld op http://ruimtelijkeplannen.deventer.nl/plans/NL.IMRO.0150.P387-/NL.IMRO.0150.P387-VG01/

 

Het bestemmingsplan kunt u ook inzien op:

• https://www.deventer.nl/bestemmingsplannen onder het kopje ‘in procedure zijnde bestemmingsplannen’.

 

Ook kunt u het plan inzien tijdens de openingstijden bij:

• Publiekscontacten vergunningen, Grote Kerkhof 1

 

In verband met de maatregelen tegen het coronavirus kan het zijn dat het gemeentehuis alleen op afspraak of gedurende een deel van de dag geopend is. Kijk voor uw bezoek op de website van de gemeente voor de actuele openingstijden en voorwaarden.

 

 

Reageren

Het vastgestelde bestemmingsplan ‘Twelloseweg 4-5’ ligt van donderdag 23 april tot en met donderdag 4 juni 2020 ter inzage.

 

Van vrijdag 24 april tot en met donderdag 4 juni 2020 kan beroep worden ingediend bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag) door:

 

• een belanghebbende die tijdig een zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan of de ontwerpbesluiten bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt;

• een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar te maken;

• een belanghebbende die bezwaar heeft tegen de wijzigingen die de gemeenteraad bij de vaststelling in het plan heeft aangebracht.

 

Het instellen van beroep schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om een voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag).

 

Op dit besluit is afdeling 2 van hoofdstuk 1 van de Crisis- en herstelwet van toepassing. Dit betekent, dat belanghebbende in het beroepschrift moet aangeven welke beroepsgronden hij aanvoert tegen het besluit. Na afloop van de termijn van zes weken kunnen geen nieuwe beroepsgronden meer worden aangevoerd. Verzocht wordt om in het beroepschrift te vermelden dat de Crisis- en herstelwet van toepassing is.

Naar boven