Vastgesteld uitwerkingsplan Rozenhof 2019, Heythuysen – gemeente Leudal

Logo Leudal

Besluit

Burgemeester en wethouders van de gemeente Leudal maken ter voldoening aan artikel 3.9a juncto artikel 3.8 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat zij op 14 april 2020 het uitwerkingsplan 'Rozenhof 2019, Heythuysen' hebben vastgesteld. Dit uitwerkingsplan bevat de planologische kaders voor het bouwen van maximaal twee woningen. Bij de vaststelling van het plan zijn geen wijzigingen aangebracht ten opzichte van het ontwerpplan, zoals dat ter inzage heeft gelegen van 6 februari 2020 tot en met 18 maart 2020.

Terinzagelegging

Een papieren versie van besluit met bijbehorende planstukken ligt met ingang van donderdag 23 april 2020 tot en met woensdag 3 juni 2020 voor een ieder ter inzage bij de publieksbalie in Heythuysen, Leudalplein 1. De planstukken zijn digitaal te raadplegen op de landelijke website https://www.ruimtelijkeplannen.nl via de hyperlink: NL.IMRO.1640.UP19HyRozenhof-VG01 (= planidentificatienummer). De bronbestanden zijn beschikbaar via de link Bronbestanden UP Rozenhof 2019, Heythuysen.

Beroep

Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht kan binnen zes weken na de dag van bekendmaking van dit besluit een beroepschrift worden ingediend door een belanghebbende, aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen het ontwerpuitwerkingsplan.Een beroepschrift moet worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag en moet ten minste bevatten: - de naam en het adres van de indiener; - de dagtekening; - een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht; - de gronden van het beroep (motivering). Via het Digitaal Loket van de Raad van State kan een beroep ook digitaal worden ingediend. Hiervoor is een elektronische handtekening (DigiD) of een Europees hulpmiddel (eIDAS) vereist.

Voorlopige voorziening

Degene die tijdig beroep indient, kan de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State tevens vragen om een voorlopige voorziening of schorsing van het besluit tot vaststelling van het uitwerkingsplan. Indien dit verzoek binnen de beroepstermijn wordt ingediend, schort dit de inwerkingtreding van het uitwerkingsplan op totdat op het verzoek is beslist. Het verzoek om voorlopige voorziening kan schriftelijk worden gestuurd naar voornoemd adres van de Raad van State.  Voor het indienen van een beroepschrift en/of verzoek om voorlopige voorziening zijn griffierechten verschuldigd.

 

Naar boven