Ontwerpwijzigingsplan 1e Melmseweg fase IIA2

Logo Veenendaal

Ontwerpwijzigingsplan 1e Melmseweg fase IIA2.

Burgemeester en wethouders maken bekend, dat het ontwerpwijzigingsplan 1e Melmseweg fase IIA2 met ingang van donderdag 23 april 2020, zes weken ter inzage ligt (dus tot en met woensdag 3 juni 2020). Dit op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening. Het ontwerpwijzigingsplan met bijbehorende stukken is ook digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Waar gaat het ontwerpwijzigingsplan over?

Het plan is een wijzigingsplan van het uitwerkingsplan “1e Melmseweg, fase 2”. Het ontwerp voorziet in een juridisch-planologische regeling om de bouwvlakken van de woningen te verschuiven. De verschuiving van het bouwvlak kan middels een wijzigingsbevoegdheid in het vigerende uitwerkingsplan.

Wilt u een zienswijzereactie hierop geven?

Binnen de genoemde termijn kan een ieder naar keuze digitaal, schriftelijk of mondeling een zienswijze op het ontwerpwijzigingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van Veenendaal. Digitaal via: www.veenendaal.nl/zienswijzen en schriftelijk via postbus 1100, 3900 BC Veenendaal, beide onder vermelding van ‘zienswijze Ontwerpwijzigingsplan 1e Melmseweg fase IIA2/ Z-1637893”. Als u mondeling uw zienswijze kenbaar wilt maken, kunt u – ook binnen genoemde termijn, een telefonische afspraak maken met mevrouw Marriëlle Cornelisse van de afdeling Wonen en Leven, telefoonnummer (0318) 538 538.

 

Naar boven