Tervisielegging ontwerp-structuurvisie Bergen Oost

Logo Bergen (NH)

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de ontwerp-structuurvisie Bergen Oost van 17 april 2020 tot en met 29 mei 2020 ter inzage ligt.

U kunt de digitale ontwerp-structuurvisie raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl. Vanwege de maatregelen in verband met het Corona-virus is inzage op het gemeentehuis niet mogelijk.

De structuurvisie Bergen Oost heeft betrekking op het gebied in de gemeente Bergen dat aan de oostzijde wordt begrensd door de Oudtburghweg en aan de zuidzijde door de Kerkedijk. In dit gebied is sprake van een flinke dynamiek. Gepland is onder andere de herbouw van sportaccommodatie De Beeck en de transformatie van de voormalige voetbalvelden van vereniging BSV naar een woongebied. Tevens komt een aantal locaties beschikbaar voor herontwikkeling, onder andere als gevolg van het vertrek van de Europese School. De structuurvisie heeft als doel om scenario’s voor de ontwikkeling van het gebied in beeld te brengen en zal als basis dienen voor kostenverhaal.

Gedurende de hiervoor genoemde termijn kan een ieder schriftelijk een zienswijze omtrent deze ontwerp-structuurvisie naar voren brengen. In de brief moeten de volgende zaken vermeld worden: ‘zienswijze ontwerp-structuurvisie Bergen Oost’, uw naam en adres en uw handtekening.

U kunt uw brief richten aan: College van Burgemeesters en Wethouders Gemeente Bergen, Postbus 175, 1860 AD Bergen.

Bergen (NH), 17 april 2020

Burgemeester en wethouders van Bergen NH

Naar boven