Dominee Hoogendijkstraat 2 - Ontwerp-omgevingsvergunning

Logo Roermond

Het college van burgemeester en wethouders van Roermond is van plan een omgevingsvergunning te verlenen voor:

 

Omschrijving (incl. locatie):

het slopen van het bestaande schoolgebouw, het aanleggen van een parkeervoorziening en een park, Dominee Hoogendijkstraat 2, 6043 AS Roermond

 

Activiteit(en):

  • -

    uitvoeren werk(zaamheden);

  • -

    handeling in strijd met bestemmingsplan;

  • -

    uitwegen (verordening);

  • -

    kappen houtopstand (verordening);

en de aangehaakte activiteit(en):

  • -

    handelingen met gevolgen voor beschermde soorten.

     

Registratienummer:

21226-2019

 

De Gedeputeerde Staten van Limburg besloot op 6 april 2020 voor deze aanvraag om omgevingsvergunning een ontwerp verklaring van geen bedenkingen (VVGB) te geven. De Provincie heeft de ontwerp-VVGB afgegeven vanuit haar rol op grond van de Wet Natuurbescherming. De VVGB is een onderdeel van de omgevingsvergunning. Dat betekent dat eerst een ontwerp-VVGB wordt gegeven.

Van 22 april 2020 tot 3 juni 2020 kan iedereen de aanvraag, de ontwerp-omgevingsvergunning, de ontwerp-VVGB en de stukken die erbij horen inzien in het Stadskantoor, Kazerneplein 7 in Roermond.

Iedereen kan binnen deze periode reageren op de ontwerp-omgevingsvergunning en ontwerp-VVGB. Uw reactie op de ontwerp-omgevingsvergunning en de ontwerp-VVGB stuurt u naar het college van burgemeester en wethouders van Roermond, Postbus 900, 6040 AX Roermond. Wilt u liever in een gesprek reageren? Maak dan een afspraak met de casemanager van afdeling Bouwtoezicht via telefoonnummer 14 0475. Noem in dat geval registratienummer 21226-2019.

Houdt u er rekening mee dat meestal alleen een belanghebbende, die op tijd reageerde op de ontwerp-omgevingsvergunning en/of ontwerp-VVGB, tegen de uiteindelijke omgevingsvergunning beroep kan instellen bij de rechtbank.

Naar boven