Bekendmaking ontwerp besluit aanvraag vergunning Waterwet ProRail B.V. te Utrecht, Rijkswaterstaat

De Minister van Infrastructuur en Waterstaat maakt ter voldoening aan de Algemene wet bestuursrecht het volgende bekend.

Op 29 januari 2020 heeft Rijkswaterstaat Oost-Nederland een aanvraag voor een vergunning ingevolge artikel 6.2, eerste lid van de Waterwet ontvangen van ProRail B.V. te Utrecht. De aanvraag heeft betrekking op het lozen van drainagewater in het oppervlaktewater van de Gelderse IJssel, ter hoogte van kmr 979,700 rechterzijde. Het drainagewater is afkomstig van het Rangeer Goederen Station Zwolle, Stationsplein 16, 8011 CW in Zwolle.

Terinzagelegging

De aanvraag, het ontwerpbesluit en andere van belang zijnde stukken liggen vanaf 23 april 2020 tot en met 3 juni 2020 ter inzage bij Rijkswaterstaat Oost-Nederland, Van Nieuwenhuizenweg 8, 6874 NE te Wolfheze. Als u gebruik wilt maken van de mogelijkheid om de stukken fysiek in te zien, kan dat als gevolg van de getroffen Corona-maatregelen uitsluitend op afspraak. Hiervoor kunt u contact opnemen met afdeling Vergunningverlening via onderstaand e-mailadres. Daarnaast kunt u de stukken digitaal opvragen via onderstaand emailadres, onder vermelding van zaaknummer RWSZ2020-00001490.

Zienswijzen

Belanghebbenden kunnen gedurende de termijn van de terinzagelegging zienswijzen indienen onder vermelding van zaaknummer RWSZ2020-00001490 bij de Minister van Infrastructuur en Waterstaat, ter attentie van Rijkswaterstaat Oost-Nederland, afdeling Vergunningverlening, Postbus 2232, 3500 GE UTRECHT.

Inlichtingen

Voor het verkrijgen van nadere inlichtingen over de ter inzage gelegde stukken kunt u contact opnemen met Rijkswaterstaat Oost-Nederland via het e-mailadres on-vergunningen@rws.nl. Indien u uw telefoonnummer in uw mail vermeldt, wordt u hierover telefonisch benaderd.

DE MINISTER VAN INFRASTRUCTUUR EN WATERSTAAT, namens deze, hoofd afdeling Vergunningverlening Rijkswaterstaat Oost-Nederland, M. Witte

Naar boven