Ontwerpbestemmingsplan Peelsteeg 7a en 7b Nederweert

Logo Nederweert

Voor de locatie Peelsteeg 7a en 7b te Nederweert is een ontwerpbestemmingsplan ter inzage gelegd. Het plan betreft een gedeeltelijke herziening van het bestemmingsplan ‘Buitengebied Nederweert’. Het plan ziet op de sloop van de bestaande bedrijfswoning en de vervangende nieuwbouw als burgerwoning op een andere plek op het perceel (NL.IMRO.0946.BPPeelsteeg7a7b-ON01).

U kunt de stukken van het ontwerpbestemmingsplan inzien van 17 april tot en met 28 mei 2020 via www.nederweert.nl en www.ruimtelijkeplannnen.nl. Ook kunt u de stukken inzien bij de infobalie. Mocht de inzage bij infobalie vanwege de beperkte openstelling moeilijk zijn, dan kunt u met de gemeente bellen. We kunnen dan verdere afspraken maken om de inzage van planstukken.

Gedurende de inzageperiode kan iedereen ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk dan wel mondeling gemotiveerde zienswijzen naar voren brengen bij de gemeenteraad, postbus 2728, 6030 AA te Nederweert.

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met de heer P. Tullemans van het team Ruimte en Wonen. Hij is bereikbaar op telefoonnummer (0495) 677 111. Met hem kunt u ook een afspraak maken voor het indienen van een mondelinge zienswijze.

Nederweert, 16 april 2020

Burgemeester en wethouders van Nederweert

 

Naar boven