Kennisgeving besluit voor ambtshalve wijziging (actualisatie i.h.k.v. LAP 3 ) - Tweemat 7 in Grootegast

Logo Westerkwartier

De gemeente Westerkwartier heeft op 8 april 2020 een besluit genomen op de aanvraag met zaaknummer Z202001535 voorambtshalve wijziging (actualisatie i.h.k.v. LAP 3 ) op locatie Tweemat 7 in Grootegast. De vergunning is verleend. Het besluit betreft de volgende onderdelen:

  • het oprichten, veranderen of in werking hebben van een vergunningsplichtige milieu-inrichting

Inzage

Het besluit ligt vanaf donderdag 16 april tot en met 28 mei 2020 ter inzage in het gemeentehuis van de gemeente Westerkwartier. Het besluit kan ook worden ingezien op www.westerkwartier.nl

Beroep en voorlopige voorziening

Beroep moet binnen zes weken na de datum van terinzagelegging van het besluit worden ingesteld bij de rechtbank Noord-Nederland, locatie Groningen, afdeling Bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Het beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden, die tijdig hun zienswijze over het ontwerpbesluit naar voren hebben gebracht of door belanghebbenden die redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht. Voor het instellen van beroep zijn griffierechten verschuldigd.

Als beroep is ingesteld tegen dit besluit kan, als onverwijlde spoed dat vereist, ook om een voorlopige voorziening worden gevraagd. Het verzoek moet worden gedaan bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Nederland. Ook hiervoor zijn griffierechten verschuldigd.

Inwerkingtreding

Het besluit treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn. Als er een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, treedt dit besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Informatie

Voor nadere informatie kan contact opgenomen worden met M. van der Meulen van de Omgevingsdienst Groningen via telefoonnummer:

Naar boven