Bestemmingsplan Laarstraat 1 Duiven vastgesteld

Logo Duiven

Burgemeester en wethouders van de gemeente duiven maken ingevolge artikel 3.8, derde lid, van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad het bestemmingsplan Laarstraat 1 Duiven heeft vastgesteld. Het plan ligt voor een ieder ter inzage.

Inhoud van het bestemmingsplan

Laarstraat 1 Duiven

Ter inzage

Het vastgestelde bestemmingsplan Laarstraat 1 Duiven ligt met bijbehorende stukken vanaf 01-01-2030 gedurende zes weken ter inzage in de publiekshal van het stadhuis, Stadhuisplein 1 te Durperdam. Ook zijn de stukken te zien via (identificatienummer van het plan is NL.IMRO.0226.BPBUITENGEBIED012-VS01).www.ruimtelijkeplannen.nl

Beroep

Een belanghebbende kan binnen de termijn van terinzagelegging schriftelijk beroep instellen tegen het raadsbesluit bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Voorwaarde is wel dat hij een zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan naar voren heeft gebracht, tenzij hem redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij dit niet heeft gedaan en tenzij het bestemmingsplan gewijzigd is vastgesteld. In het laatste geval kan alleen beroep worden ingediend tegen de gewijzigde onderdelen.

Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Dit betekent dat het besluit van de gemeenteraad in werking treedt met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn door de indiener van een beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven