Gemeente Midden-Delfland - ontwerpbesluit omgevingsvergunning - oprichten van een bijgebouw bij een monumentale woning - Woudseweg 180c, Schipluiden

Logo Midden-Delfland

Ontwerpbesluit omgevingsvergunning Woudseweg 180c in Schipluiden

Burgemeester en wethouders van de gemeente Midden-Delfland maken ingevolge artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht bekend dat zij het ontwerpbesluit omgevingsvergunning voor een bijgebouw aan de Woudseweg 180c (2636 AW) in Schipluiden met het planidentificatienummer NL.IMRO.1842.ovWoudseweg180c-on01 ter inzage leggen.

Omschrijving

De omgevingsvergunning betreft het oprichten van een bijgebouw bij een monumentale woning.

Terinzagelegging

Het bestemmingsplan ligt met de hierbij behorende stukken, met ingang van vrijdag 17 april 2020 gedurende zes weken, tijdens kantooruren voor iedereen ter inzage bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis, ingang Anna van Raesfeltstraat 37 in Schipluiden.

Het ontwerpbesluit kunt u ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website kiest u ‘Bestemmingsplannen’ waarna u het ontwerpbesluit kunt oproepen door het invullen van de locatie of het planid-nummer: NL.IMRO.1842.ovWoudseweg180c-on01

Zienswijzen

Gedurende genoemde termijn van de terinzageligging kan iedereen mondeling, maar bij voorkeur schriftelijk, zienswijzen op het ontwerp naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Midden-Delfland, Postbus 1, 2636 ZG Schipluiden. Voor mondelinge reacties kan men terecht via het telefoonnummer (015) 3804111, team Ruimtelijke Ordening en Milieu.

U kunt ook digitaal een zienswijze indienen. Maak daarbij gebruik van het zienswijzenformulier. Dit formulier is te vinden op de gemeentelijke website www.middendelfland.nl/zienswijze. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).

U kunt contact opnemen met de volgende medewerker van de afdeling Bouwen, Milieu en Handhaving voor nadere informatie over het bestemmingsplan: Erik Jan Kok (015) 380 41 99.

Schipluiden, 16 april 2020

 

Naar boven