Vastgesteld bestemmingsplan Harlingen – Oosterhof, verzoek hogere waarde, verleende omgevingsvergunning en exploitatieovereenkomst.

Logo Harlingen

Burgemeester en wethouders van Harlingen maken bekend dat in het kader van een gecoördineerde afhandeling volgens het besluit van de gemeenteraad van 22 mei 2019 ter inzage liggen:

- het op 8 april 2020 vastgestelde bestemmingsplan Harlingen – Oosterhof;

- het vastgestelde besluit hogere waarde Wet geluidhinder voor geluid op de gevels van de woningen binnen het plangebied Oosterhof;

- de verleende omgevingsvergunning voor het realiseren van 25 appartementen in de vorm van een woongebouw in het plangebied Oosterhof;

- de zakelijke beschrijving van de exploitatieovereenkomst welke gesloten is ten behoeve van de ontwikkeling van het plangebied Oosterhof.

Locatie en termijn ter inzage.

Deze documenten liggen met ingang van 20 april 2020 gedurende zes weken voor iedereen kosteloos ter inzage bij het Klantencontactcentrum in het gebouw “De Groenlandsvaarder” aan de Voorstraat 35 te Harlingen. Gelet op de huidige beperkende maatregelen kunnen de stukken alleen worden ingezien na het maken van een telefonische afspraak. Hiervoor kunt u via de website van de gemeente een afspraak maken of bellen met 14 0517. Het vastgestelde bestemmingsplan kan verder bekeken worden op de website ruimtelijkeplannen.nl.

Indienen beroep.

Een belanghebbende kan tegen het vaststellen van het bestemmingsplan, het vastgestelde besluit hogere waarde en de verleende omgevingsvergunning binnen bovengenoemde termijn (dus t/m 31 mei 2020) schriftelijk een beroepschrift indienen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s Gravenhage.

Gedurende bovengenoemde termijn kan tevens, indien een beroepschrift is ingediend, een verzoek om een voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State worden ingediend.

Harlingen 14-04-2020

Naar boven