Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied, N324

Logo Heumen

Burgemeester en wethouders van Heumen maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Buitengebied, N324” met identificatienummer NL.IMRO.0252.BUbpN324GrBrug-OW01 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage ligt.

 

Het plan

Provincie Gelderland is bezig met de reconstructie van de N324 tussen de Drutenseweg en de Graafsebrug bij Nederasselt. Rond de verkeerslichten bij het kruispunt van de N324 met de Broekstraat en Eindsestraat worden enkele aanpassingen gedaan voor de oprijstroken en de fietspaden. Ook wordt vanaf de verkeerslichten tot aan de brug het fietspad licht gewijzigd. De aanpassingen vallen voor een beperkt deel buiten de bestaande verkeersbestemmingen. Het bestemmingsplan maakt de reconstructie van de N324 planologisch mogelijk.

 

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan, met de onderliggende onderzoeken ligt vanaf maandag 20 april 2020 tot maandag 1 juni 2020 ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis aan het Kerkplein 6 te Malden. Indien u de analoge stukken in wilt zien kunt u daarvoor een afspraak maken bij het KCC (telefoonnummer 14024). Tevens is het plan digitaal beschikbaar en raadpleegbaar op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl en direct via onderstaande link:

- http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0252.BUbpN324GrBrug-OW01 

 

Reactiemogelijkheden

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kan een ieder gedurende deze termijn, schriftelijk of mondeling, zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Een schriftelijke zienswijze moet worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Heumen, Postbus 200, 6580 AZ Malden. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar de heer Verploegen, te bereiken op telefoonnummer 14024.

Degene die niet tijdig een zienswijze indient, kan in een later stadium geen beroep instellen tegen het definitieve besluit.

Malden, 17 april 2020

Naar boven