Vastgesteld bestemmingsplan Chachaterrein

Logo Bergen (NH)

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 5 maart 2020 het bestemmingsplan Chachaterrein in Bergen heeft vastgesteld.

Inhoud bestemmingsplan

De aanleiding is een uitspraak van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State van 27 november 2019, waarin de raad wordt opgedragen om twee door de rechter geconstateerde gebreken in het bestemmingsplan Chachaterrein te herstellen. Dit bestemmingsplan is door de raad vastgesteld op 4 oktober 2018. In het aangepaste vastgestelde bestemmingsplan zijn de gebreken hersteld.

Waar en wanneer kunt u stukken inzien?

Het raadsbesluit en vastgestelde bestemmingsplan zijn met ingang van 16 april 2020 gedurende zes weken digitaal in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl onder planID NL.IMRO.0373.BPG3001Chacha2018-CO02. Daarnaast ligt het bestemmingsplan ter inzage in het gemeentehuis van Bergen, Jan Ligthartstraat 4, Alkmaar.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Team Plannen en Projecten van de gemeente Bergen. Gemeente Bergen, 16 april 2020.

Naar boven