Gemeente Wijk bij Duurstede - ontwerpbestemmingsplan ‘Wijkerweg 23’ te Langbroek inclusief ontwerp besluit hogere waarden

Logo Wijk bij Duurstede

Zaaknummer 69991

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Wijkerweg 23’ te Langbroek inclusief het ontwerp besluit hogere waarden (Besluit tot vaststelling van hogere waarden als bedoeld in artikel 110a Wet geluidhinder) met ingang van 16 april 2020 gedurende zes weken ter inzage ligt.

Het ontwerpbestemmingsplan bevat een nieuwe planologisch-juridische regeling voor het adres Wijkerweg 23 te Langbroek. In het ter plaatse geldende bestemmingsplan ‘Buitengebied 2015’ heeft dit perceel nog een relatief smal bestemmingsvlak ‘Wonen’, waarop tot voor kort een sterk verouderde woning stond. Door het vergroten van het bestemmingsvlak ‘Wonen’ wordt herbouw van de inmiddels gesloopte woning mogelijk.

Het vastgestelde bestemmingsplan is in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl. Wanneer u deze website bezoekt en dan op de knop ‘Plannen zoeken’ klikt, dan kunt u zoeken naar het adres Wijkerweg 23 Langbroek.

Zienswijze indienen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder, bij voorkeur schriftelijk, een zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen (onder vermelding van zaaknummer 69991) worden gericht aan de gemeenteraad, t.a.v. team Leefomgeving, Postbus 83, 3960 BB Wijk bij Duurstede. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met mevrouw C. Plender van het team Leefomgeving via c.plender@wijkbijduurstede.nl, telefoon 0343-595 561. De ingebrachte zienswijzen worden meegewogen bij de opstelling van het definitieve bestemmingsplan.

 

Naar boven