Waterwet: intrekking projectplan verdiepen Julianakanaal (km 17,96–km 19,80) in de gemeente Sittard-Geleen, Rijkswaterstaat

8 april 2020

De Minister van Infrastructuur en Waterstaat maakt ter voldoening aan het bepaalde in de Algemene wet bestuursrecht het volgende bekend; Op 6 april 2020, kenmerk RWS-2020/20153, is besloten het projectplan verdiepen Julianakanaal (km 17,96–km 19,80) in de gemeente Sittard-Geleen in te trekken. Op 9 april 2020 is de intrekking van het projectplan toegezonden.

Ter inzage legging

Als gevolg van de getroffen Corona-maatregelen zijn de stukken met betrekking tot de intrekking van het projectplan digitaal te verkrijgen. Voor het opvragen van de stukken kunt u contact opnemen met de heer R. Sassen, bereikbaar op telefoonnummer 06 – 20 88 78 56.

De intrekking van het projectplan, met de daarop betrekking hebbende stukken, ligt gedurende zes weken ter inzage op het volgende adres:

  • het kantoor van Rijkswaterstaat Zuid-Nederland, Avenue Ceramique 125 te Maastricht (afdeling vergunningverlening), op werkdagen van 9:00-16:00 uur, na voorafgaande telefonische afspraak

Zonder afspraak is het als gevolg van de getroffen Corona-maatregelen niet mogelijk het gebouw van Rijkswaterstaat Zuid-Nederland in Maastricht te bezoeken.

Bezwaarschrift

Belanghebbenden kunnen binnen zes weken na de dag waarop dit intrekkingsbesluit bekend is gemaakt schriftelijk bezwaar maken. U kunt het bezwaarschrift sturen naar de Minister van Infrastructuur en Waterstaat, ter attentie van Rijkswaterstaat Zuid-Nederland, afdeling Werkenpakket, postbus 2232 te 3500 GE Utrecht.

In het bezwaarschrift moet in ieder geval het volgende staan:

  • uw naam en adres, en liefst ook uw telefoonnummer;

  • een duidelijke omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt (bijvoorbeeld door de datum en het kenmerk van het besluit te vermelden of door een kopie mee te sturen);

  • de reden waarom u bezwaar maakt;

  • de datum en uw handtekening.

Inlichtingen

Voor het verkrijgen van nadere inlichtingen en/of kopieën van de stukken, of voor het maken van een afspraak, kunt u contact opnemen met de heer R. Sassen (06-20887856).

DE MINISTER VAN INFRASTRUCTUUR EN WATERSTAAT namens deze, het Hoofdvan de afdeling Vergunningverlening P.A.M. Smeets

Naar boven