Milieu-efffectrapportage

Logo Oss

Burgemeester en wethouders van Oss maken als bevoegd gezag, gelet op artikel 7.17, lid 5 onder a., van de Wet milieubeheer, het volgende bekend.

Op 25 november 2019 heeft Gebroeders van Pinxteren B.V. medegedeeld dat hij voornemens is om het wijzigen van een gemengd landbouwbedrijf met varkens, akkerbouw en paarden aan de Brandstraat 40 in Oss. Deze activiteiten zijn onderworpen aan een milieueffectrapportage beoordeling ingevolge het Besluit milieueffectrapportage 1994 jo. artikel 7.2, lid 4 van de Wet milieubeheer.

Burgemeester en wethouders van Oss hebben besloten dat door Gebroeders van Pinxteren B.V. géén milieueffectrapport behoeft te worden opgesteld, alvorens een definitieve beslissing wordt genomen op een aanvraag om een vergunning ingevolge de Wet algemene bepaling omgevingsrecht (Wabo) voor de voorgenomen activiteit.

Naar de mening van burgemeester en wethouders van Oss leidt de voorgenomen activiteiten, gezien de omstandigheden waaronder zij worden ondernomen, niet tot belangrijke nadelige gevolgen voor het milieu.

Het besluit en de overige stukken liggen vanaf 15 april 2020 gedurende zes weken ter inzage bij de afdeling VTH.

Het besluit dient te worden aangemerkt als een voorbereidingsbesluit als bedoeld in artikel 6:3 van de Algemene wet bestuursrecht en is niet vatbaar voor bezwaar en beroep van derden. Dit kan in het kader van de vergunningverlening in het kader van de Wabo aan de orde worden gesteld.

Oss, 15 april 2020,

Burgemeester en wethouders van Oss

 

Naar boven