Verleende omgevingsvergunning met uitgebreide procedure

Logo Ameland

Het ontwerpbesluit voor het verlenen van onderstaande omgevingsvergunning heeft gedurende zes weken ter inzage gelegen. Gedurende deze termijn zijn er twee zienswijzen ingebracht. Het college heeft de omgevingsvergunning verleend.

• Nieuwbouw van een ambulancepost aan de Reeweg 1c te Nes. De aanvraag omgevingsvergunning is binnengekomen op 18 juli 2019 en betreft de activiteiten ‘Bouwen’ en ‘handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening’.

 

Beroep

De verleende omgevingsvergunning met bijbehorende stukken liggen van 16 april t/m 27 mei 2020 ter inzage op het gemeentehuis. Tot uiterlijk deze datum kan door een belanghebbende, die tijdig een zienswijze heeft ingebracht en de belanghebbende die kan aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest een zienswijze in te dienen, beroep worden ingesteld bij de Rechtbank Noord-Nederland, afdeling bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen. U kunt de vergunning met bijlagen ook vinden op www.ameland.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via telefoonnummer (0519) 555 555.

 

Ballum, 15 april 2020

College van burgemeester en wethouders,

Namens deze:

L.P. Stoel, burgemeester

I. Valk, secreataris-directeur

Naar boven