Gemeente Amstelveen – Ontwerpbesluit omgevingsvergunning in afwijking van het bestemmingsplan 'Legmeerpolder Zuid’ voor de bouw van een bedrijfsverzamelgebouw aan de Veilmeesterweg 2 t/m 36 (even) op het in ontwikkeling zijnde bedrijventerrein De Loeten

Logo Amstelveen

Z19-046964

Burgemeester en wethouders van Amstelveen maken bekend dat zij voornemens zijn een omgevingsvergunning te verlenen in afwijking van het bestemmingsplan. Met toepassing van artikel 2.12 eerste lid, sub a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht wordt het mogelijk gemaakt bovengenoemd bouwplan te realiseren.

Het ter plaatse geldende bestemmingsplan 'Legmeerpolder-Zuid' laat dit niet toe, omdat de gronden in hoofdzaak zijn bestemd voor 'Agrarisch-Glastuinbouw' (A-GT).

Ter inzagelegging

De ontwerpbeschikking, de daarbij behorende ruimtelijke onderbouwing en de overige daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van donderdag 16 april 2020 tot en met woensdag 27 mei 2020 op de volgende wijzen voor een ieder ter inzage:

Gedurende de periode waarin de beperkende maatregelen ten gevolge van het coronavirus gelden, liggen geen documenten ter inzage in het raadhuis. U kunt de ontwerpvergunning tijdelijk alleen online inzien. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om documenten online in te zien, dan kunt u telefonisch contact met de gemeente opnemen via (020) 540 49 11.

Zienswijze

Gedurende bovengenoemde termijn kunt u uw zienswijze over de inhoud van de stukken naar voren brengen. U kunt uw zienswijze bij voorkeur schriftelijk indienen door deze te richten aan burgemeester en wethouders, postbus 4, 1180 BA Amstelveen of digitaal via de link: http://ro0362.ropubliceer.nl/.

Eventueel kunt u uw reactie mondeling naar voren brengen. Hiervoor kunt u via het centrale nummer 020 540 4911 een afspraak maken.

 

 

Naar boven