Ontwerpbestemmingsplan “Buitengebied Hof van Twente, herziening Stokkumerweg 25 Markelo”.

Logo Hof van Twente

Van 16 april 2020 tot en met 27 mei 2020 ligt het ontwerpbestemmingsplan “Buitengebied Hof van Twente, herziening Stokkumerweg 25 Markelo” voor een ieder ter inzage.

 

Er is een plan ontwikkeld om met toepassing van de Rood voor Rood-regeling een woning te realiseren op de locatie Stokkumerweg 25 in Markelo. De woning zal worden gerealiseerd aansluitend aan de bestaande lintbebouwing, naast Stokkumerweg 27. Ter compensatie zal op een drietal locaties in de gemeente in totaal 1000 m² landschapsontsierende vrijkomende agrarische bebouwing worden gesloopt. Om deze ontwikkeling mogelijk te maken is deze herziening van het bestemmingsplan opgesteld.

 

Het ontwerpbestemmingsplan is in te zien:

Vanwege het Corona-virus wordt het niet aangeraden om het ontwerp bestemmingsplan in het gemeentehuis in te zien. Wij verzoeken u het betreffende plan via bovenstaande links te raadplegen. Mocht u contact willen met een van de medewerkers over het plan, dan verzoeken wij u dit telefonisch met de beleidsmedewerkers Ruimtelijke Ontwikkeling af te stemmen (0547-858585).

 

De bestanden van het digitale bestemmingsplan zijn te downloaden van: http://ftp.hofvantwente.nl/Reo/plannen/NL.IMRO.1735.BGxStokkumerweg25-/NL.IMRO.1735.BGxStokkumerweg25-OP10.

 

Tijdens de inzagetermijn kan een ieder schriftelijk of mondeling (op afspraak) een zienswijze indienen bij de gemeenteraad van Hof van Twente, Postbus 54, 7470 AB Goor.

 

15 april 2020.

Burgemeester en wethouders van Hof van Twente,

drs. H.A.M. Nauta-van Moorsel MPM, burgemeester,

drs. D. Lacroix, secretaris.

Naar boven