Gemeente Landgraaf - Vooraankondiging bestemmingsplan 'Woningen Hompertsweg'

Logo Landgraaf

 

In overeenstemming met artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) geven burgemeester en wethouders van Landgraaf kennis van het voornemen om het bestemmingsplan “Woningen Hompertsweg” voor te bereiden. Het betreft een nieuw bestemmingsplan dat voorziet in een planologische regeling voor het mogelijk maken van het splitsen van het perceel aan de Hompertsweg, kadastraal bekend als gemeente Schaesberg, sectie E, nummer 1495, in drie bouwkavels ten behoeve van de realisatie van drie vrijstaande woningen. Globaal wordt het plangebied van dit nieuwe bestemmingsplan als volgt begrensd: aan de voorzijde van het perceel door de Hompertsweg, aan de linkerzijde door de aanwezige groenvoorziening, aan de achterzijde en rechterzijde door de tuinen van de woningen gelegen aan de Boslaan.

 

Op grond van artikel 1.3.1 Bro wordt vermeld dat er nog geen stukken ter inzage liggen, er geen gelegenheid wordt geboden om op grond van artikel 1.3.1 Bro zienswijzen naar voren te brengen en voorts geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid wordt gesteld om advies uit te brengen over dit voornemen. In de komende periode zal een ontwerp van het nieuwe bestemmingsplan worden opgesteld. Daarna zal vooroverleg worden gevoerd met betrokken instanties op grond van artikel 3.1.1 Bro.

Zodra het ontwerpbestemmingsplan gereed is, zal dit met alle daarbij behorende stukken ter inzage worden gelegd conform het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening. Dan bestaat ook voor eenieder de mogelijkheid om zienswijzen kenbaar te maken. Voor meer informatie over deze vooraankondiging kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling en Grondzaken, via telefoonnummer 14 045.

 

Naar boven