Ontwerpwijzigingsplan ‘Mutaties gemeente Haaren 2019’

Logo Haaren

Burgemeester en wethouders maken bekend, dat op grond van artikel 3.6 en 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) het ontwerpwijzigingsplan ‘Mutaties gemeente Haaren 2019’ met identificatienr. NL.IMRO.0788.WP20BGmutaties2019-ON01 ter inzage ligt.

Dit wijzigingsplan heeft als doel de verbeelding van het bestemmingsplan Buitengebied aan te passen. Dit betreft:

  • 1.

    Gijzelsestraat 3 Helvoirt: huidige vorm bouwvlak komt niet overeen met de bestaande/vergunde situatie en verkeersbestemming wijkt af van feitelijke vergunde situatie;

  • 2.

    Hollenhoekweg 1 en 3 Haaren: verdeling woonbestemming wijkt af van feitelijke vergunde situatie.

  • 3.

    langs Essche Stroom, direct ten noorden van de Haarenseweg: bestemming water komt niet overeen met de feitelijk vergunde situatie en de hier vergunde en gerealiseerde natuur heeft nog niet de bestemming natuur.

Inzien stukken

Het ontwerpwijzigingsplan en de bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 16 april 2020 gedurende zes weken (tot en met woensdag 27 mei 2020) ter inzage. De stukken zijn tijdens de openingstijden in te zien aan de balie van de Gemeentewinkel. Om deze documenten in te zien moet u vooraf een afspraak maken. Hiervoor kunt u bellen naar (0411- 62 72 82). Het plan is ook te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en onze website www.haaren.nl. Hier klikt u onder het kopje “Verhuizen en (ver)bouwen” dan op “Bestemmingsplannen” en daar op “Bestemmingsplan Buitengebied” zo komt u bij het wijzigingsplan. Indien u het plan raadpleegt via www.ruimtelijkeplannen.nl, kunt u zowel op het adres zoeken als op het planidentificatienummer. Het planidentificatie- nummer voor dit plan is NL.IMRO.0788.WP20BGmutaties2019-ON01.

Zienswijzen

Tijdens de termijn van ter inzage ligging heeft iedereen de mogelijkheid om schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpwijzigingsplan naar voren brengen bij de het college van burgemeester en wethouders, Postbus 44, 5076 ZG Haaren. In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welk onderdeel van het ontwerpplan uw zienswijze betrekking heeft. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen moet een afspraak worden gemaakt via telefoonnummer 0411-627282. Van de mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt.

Haaren, 15 april 2020

Burgemeester en wethouders van Haaren

Naar boven