Vooraankondiging voorbereiden bestemmingsplan ‘Uitbreiding Goudswaard Noord-Oost’

Logo Hoeksche Waard

Het college van B&W van gemeente Hoeksche Waard maakt ter voldoening aan het bepaalde van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) bekend, dat het bestemmingsplan ‘Uitbreiding Goudswaard Noord Oost’ wordt voorbereid.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het perceel grond nabij de kerk aan de Molendijk 84 in Goudswaard. Het perceel ligt in het verlengde van de Rietakker in Goudswaard en betreft een vervolg op en afronding van de eerder aangelegde uitbreidingswijk. Het perceel is nu onbebouwd en zal worden ingericht voor een nieuwe woonwijk.

Deze bekendmaking is alleen een vooraankondiging. Het is op dit moment nog niet mogelijk zienswijzen tegen de op te stellen bestemmingsplannen naar voren te brengen. Deze mogelijkheid bestaat pas later in de procedure. Ook worden onafhankelijke instanties nu nog niet in de gelegenheid gesteld om een advies uit te brengen.

Als het bestemmingsplan in ontwerp bereed is, maken wij dat bekend in deze gemeenterubriek en in de Staatscourant. Daarbij informeren wij u over het ter inzage leggen van het ontwerp bestemmingsplan en de mogelijkheden voor het indienen van een zienswijze.

Naar boven