Kennisgeving ontwerpbestemmingsplan ‘Gasontvangststation Stadionpark’

Logo Rotterdam

Burgemeester en wethouders van Rotterdam maken bekend dat vanaf vrijdag 17 april 2020 tot en met donderdag 28 mei 2020 het ontwerpbestemmingsplan ‘Gasontvangststation Stadionpark (NL.IMRO.0599.BP2158GOS-on01) ter inzage ligt.

 

Inhoud

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Gasontvangststation Stadionpark’ maakt de aanleg mogelijk van een gasontvangststation en een gasleiding die daarop aantakt. Het plangebied bevindt zich in het zuidoosten van de Sportcampus, aan de rand van de Sportcampus bij de splitsing van de Buitendijk en de Stadionlaan. Op de locatie stond voorheen een clubgebouw dat inmiddels gesloopt is in verband met de ontwikkeling van de Sportcampus.

 

Inzage

U kunt het ontwerpbestemmingsplan ‘Gasontvangststation Stadionpark’ inzien via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zolang de maatregelen in verband met het coronavirus duren is het niet mogelijk om het ontwerpbestemmingsplan in te zien op een gemeentelijke locatie. U kunt op werkdagen tussen 10.00 uur en 12.00 uur contact opnemen met telefoonnummer 06-10353905, dan wordt in overleg gezocht naar een maatwerkoplossing.

 

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging, van vrijdag 17 april 2020 tot en met donderdag 28 mei 2020 kan een ieder over het ontwerpbestemmingsplan ‘Gasontvangststation Stadionpark’ schriftelijk gemotiveerde zienswijzen indienen.

U kunt uw schriftelijke zienswijze richten aan de directeur van Stadsontwikkeling, R&W/Bestemmingsplannen, Postbus 6575, 3002 AN Rotterdam o.v.v. zienswijze Gasontvangststation Stadionpark.

Zienswijzen kunnen gedurende de termijn van terinzagelegging ook per email worden ingediend, bestemmingsplannenso@rotterdam.nl. Vergeet niet uw naam en adresgegevens te vermelden.

Gedurende de termijn van ter inzagelegging kunnen ook mondeling gemotiveerde zienswijzen kenbaar worden gemaakt. Voor het maken van een afspraak kunt u op werkdagen tussen 10.00 uur tot 12.00 uur contact opnemen met telefoonnummer 06-10353905.

 

Rotterdam, 15 april 2020

 

Burgemeester en wethouders voornoemd,

namens dezen,

 

Mevr. H. van Bockxmeer

Algemeen directeur cluster Stadsontwikkeling

 

Naar boven