Ontwerpbestemmingsplan ‘Moorland-west, herziening sportpark´

Logo Oirschot

Ontwerpbestemmingsplan

Burgemeester en wethouders van Oirschot maken, op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Moorland-west, herziening sportpark’ ter visie wordt gelegd. Vanaf 16 april 2020 ligt het ontwerpbestemmingsplan (NL.IMRO.0823.BPOIMRLSPORTPARK-ONTW) met bijbehorende stukken gedurende zes weken ter visie. U kunt het plan raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl onder plannummer: NL.IMRO.0823.BPOIMRLSPORTPARK-ONTW.

Normaal gesproken ligt het plan ook ter inzage bij het gemeentehuis. In verband met de maatregelen in strijd tegen het Coronavirus verzoeken wij u het plan zoveel mogelijk digitaal te raadplegen. Wilt u het ontwerpbestemmingsplan toch analoog inzien en/of heeft u vragen over het plan dan kunt u contact opnemen met Kim Vos via ons centrale telefoonnummer (0499) 58 33 33. Dan bespreken we wat uw concrete vraag is en hoe wij u kunnen helpen.

Doel van het ontwerpbestemmingsplan

Het bestemmingsplan maakt de renovatie van het Sportpark Moorland mogelijk. In 2018 zijn de renovatieplannen grotendeels van start gegaan en passend binnen het vigerend bestemmingsplan. Een aantal onderdelen van de voorgenomen plannen zijn echter niet volledig passend binnen het vigerend bestemmingsplan. Naar aanleiding hiervan is dit bestemmingsplan opgesteld.

Wilt u hierover een zienswijze kenbaar maken?

Binnen de genoemde termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling (niet per e-mail) een zienswijze kenbaar maken op het ontwerpbestemmingsplan. Schriftelijke zienswijzen tegen het ontwerpbestemmingsplan kunt u richten aan de gemeenteraad van Oirschot. Zienswijzen moeten worden geadresseerd aan Postbus 11, 5688 ZG Oirschot. We verzoeken u zoveel mogelijk een schriftelijke zienswijze in te dienen. Mocht u dit toch mondeling willen doen dan dient u contact op te nemen met Kim Vos via ons centrale telefoonnummer (0499) 58 33 33.

 

Oirschot, 15 april 2020

Naar boven