Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan ‘Bavel Zuid Eikberg, wijzigingsplan Eikbergse Akker’ en ontwerpbesluit hogere waarde

Logo Breda

 

Burgemeester en wethouders van Breda maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Bavel Zuid Eikberg, wijzigingsplan Eikbergse Akker’ (NL.IMRO.0758.WP2019224007-ON01) en het ontwerpbesluit hogere waarden ter inzage liggen. Het plan voorziet in de bouw van maximaal 34 woningen.

 

Wet geluidhinder

De woningen worden, conform de Wet geluidhinder, aangemerkt als geluidsgevoelige bestemming. Voor het plan is een akoestisch onderzoek uitgevoerd. Hierbij is gebleken dat op enkele gevels van de nieuwe woningen de voorkeursgrenswaarden worden overschreden. Hiervan kan ontheffing worden verleend en is een ontwerpbesluit hogere waarden opgesteld dat tegelijk met het ontwerpplan ter inzage ligt.

 

Ter inzage

U kunt het ontwerpplan en het ontwerpbesluit hogere waarde (bijlage 1 bij de regels van het plan) van 11 april 2020 tot en met 22 mei 2020 digitaal raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Zienswijzen

Van 11 april 2020 tot en met 22 mei 2020 kunt u digitaal uw zienswijze op het ontwerpplan en/of het ontwerpbesluit hogere waarden naar voren brengen. Bent u een bedrijf? Gebruik dan eHerkenning om uw zienswijze in te dienen.

Schriftelijk een zienswijze indienen, kan ook. De brief tegen het ontwerpplan en/of het ontwerpbesluit hogere waarden kunt u sturen naar het College van burgemeester en wethouders van Breda, Postbus 90156, 4800 RH Breda.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de gemeente via www.breda.nl/contact.

 

Informatie

Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen met de gemeente via www.breda.nl of bel 14 076.

Naar boven