Kennisgeving ontwerpbesluit op aanvraag voor het aanleggen van waterleiding en riolering - tussen Burg. Seinenstraat 4 en 76 in Aduard

Logo Westerkwartier

Burgemeester en wethouders van de gemeente Westerkwartier geven overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) kennis van het voornemen een omgevingsvergunning te verlenen voor het aanleggen van waterleiding en riolering op de percelen tussen Burg. Seinenstraat 4 en 76 in Aduard, kadastraal bekend gemeente Aduard, sectie B, nummer 2818 e.a., geregistreerd onder Z202000562.

 

De omgevingsvergunning wordt verleend voor de volgende activiteit:

  •  

    Werk of werkzaamheden uitvoeren.

 

Genoemde werkzaamheden zijn omgevingsvergunningplichtig, maar willen wij mogelijk maken. Omdat het projectgebied van deze aanvraag gedeeltelijk een archeologisch rijksmonument betreft, wordt de uitgebreide voorbereidingsprocedure gevolgd. Voor het archeologisch rijksmonument is de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed bevoegd gezag. Dat gedeelte valt buiten deze beschikking. De ontwerpbeschikking van de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed wordt separaat maar tegelijkertijd met deze ontwerpbeschikking ter inzage gelegd.

 

Ter inzage

De ontwerp omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 14 maart 2020 gedurende zes weken, tot en met 26 mei 2020, tijdens openingsuren ter inzage bij het Klanten Contact Centrum (KCC), locatie Zuidhorn, Hooiweg 9 in Zuidhorn.

 

Zienswijzen

Tijdens de terinzagelegging kan iedereen een schriftelijke of mondelinge zienswijze geven over dit ontwerpbesluit. Een schriftelijke zienswijze kunt u sturen aan het college van burgemeester en wethouders van gemeente Westerkwartier, postbus 100, 9350 AC in Leek. Voor het geven van een mondelinge zienswijze vragen wij u om minimaal een week voor het einde van de terinzagelegging een afspraak te maken. Dit kan telefonisch via telefoonnummer 14 0594.

 

Beroep

Een beroepschrift tegen de definitieve omgevingsvergunning kunt u te zijner tijd alleen indienen als u belanghebbende bent in de zin van artikel 1:2, lid 1 van de Algemene wet bestuursrecht en zienswijzen heeft ingebracht tegen het ontwerpbesluit omgevingsvergunning of u kunt aantonen dat u daartoe redelijkerwijs niet in staat bent geweest.

 

Informatie

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met gemeente Westerkwartier via telefoonnummer 14 0594.

 

Naar boven