Verkeersbesluit opheffen gehandicaptenparkeerplaats op kenteken in Nijkerkerveen

Logo Nijkerk

Zaaknummer: 123881

Het college van burgemeester en wethouders van Nijkerk;

gelet op:

  • artikel 18 lid 1d van de Wegenverkeerswet 1994 waarin bepaald is dat ons college de bevoegdheid heeft tot het nemen van verkeersbesluiten;

  • het Reglement verkeersregels en verkeerstekens 1990 (RVV 1990), het Besluit Administratieve Bepalingen inzake het Wegverkeer (BABW), de Wegenverkeerswet 1994 en de Uitvoeringsvoorschriften BABW inzake verkeerstekens;

overwegende dat:

  • nabij de woning aan Vanenburg 11 een gehandicaptenparkeerplaats op kenteken is ingesteld;

  • de gebruiker van de gehandicaptenparkeerplaats is verhuist of daar geen gebruik meer van maakt of kan maken.

Op grond van artikel 15, eerste lid, van de Wegenverkeerswet 1994 moet een verkeersbesluit worden genomen voor de plaatsing of verwijdering van de in artikel 12 van het Besluit administratieve bepalingen inzake het wegverkeer genoemde verkeerstekens, alsmede voor onderborden voor zover daardoor een gebod of verbod ontstaat of wordt gewijzigd.

Overeenkomstig artikel 24 van het Besluit administratieve bepalingen inzake het wegverkeer, is overleg gepleegd met de gemandateerde van de Politie, Eenheid Oost Nederland, District Gelderland Midden.

besluit:

  • Het opheffen van een gehandicaptenparkeerplaats op kenteken door het verwijderen van het bord E6 uit bijlage 1 van het RVV 1990 en bijbehorend onderbord met daarop het kenteken van het voertuig van de gebruiker op de locatie Vanenburg ter hoogte van huisnummer 11 in Nijkerkerveen;

Bovenstaand wordt bekendgemaakt middels publicatie in de Staatscourant en wordt gepubliceerd in de Stad Nijkerk en op de website van de gemeente Nijkerk.

Aldus vastgesteld,

namens het college van burgemeester en wethouders

B. Richtersz

 

Niet mee eens?

Tegen dit besluit kan een belanghebbende bezwaar maken bij burgemeester en wethouders van Nijkerk. Het bezwaarschrift moet binnen zes weken na de verzenddatum van deze brief worden ingediend. Met een elektronische handtekening (DigiD) kan online bezwaar worden gemaakt via de website www.nijkerk.eu/bezwaarmaken.

Voor informatie over het genoemde verkeersbesluit kunt u contact opnemen met het team Vakspecialisten. Dit kan telefonisch via 14033 of mail naar gemeente@nijkerk.eu.

Naar boven