Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied - Brouwersbosweg 20

Logo Harderwijk

Het ontwerpbestemmingsplan Buitengebied – Brouwersbosweg 20 voorziet in een functieverandering van de bedrijfswoning naar burgerwoning waarbij de geldende bestemming agrarisch met functieduiding Intensieve veehouderij wordt omgezet naar de bestemmingen wonen en agrarisch met waarden - Natuur en landschapswaarde.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van 16 april gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage in de stadswinkel van het stadhuis. Tijdens de inzage termijn kan een ieder tegen dit plan schriftelijk of digitaal hun zienswijzen kenbaar maken bij de gemeenteraad. Het indienen van een digitale zienswijze kan alleen via www.harderwijk.nl/zienswijze. Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met: domein Ruimte, mw. W. van Santen, tel. 411911.

Het plan (NL.IMRO.0243.BP00252-0001) kunt u ook raadplegen via de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl (bronbestanden: https://services.meerinzicht.nl/HWK/RO/plannen/NL.IMRO.0243.BP00252-/NL.IMRO.0243.BP00252-0001) of op de gemeentelijke website www.harderwijk.nl/plannenbuitengebied.

 

Naar boven