Gemeente Oegstgeest - terinzagelegging bestemmingsplan Nieuw-Rhijngeest Zuid (bedrijven), 1e partiële herziening - ten zuiden van Park Landskroon, onder het verlengde van de Wassenaarseweg, Oegstgeest

Logo Oegstgeest

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘bestemmingsplan Nieuw-Rhijngeest Zuid (bedrijven), 1e partiële herziening’ met identificatiecode NL.IMRO.0579.BPNRGZparhz1-ON01, overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, met ingang van 9 april 2020 tot en met 20 mei 2020 ter inzage ligt.

Bestemmingsplangebied

Het plangebied van dit bestemmingsplan ligt ten zuiden van Park Landskroon, onder het verlengde van de Wassenaarseweg. De globale grenzen van het plangebied zijn de A44 aan de oostzijde, de N206 aan de zuidzijde en het bestaande en nieuwe woongebied aan de Oude Rijn aan de westzijde.

Het ontwerpuitwerkingsplan en de bijbehorende stukken zijn digitaal te vinden op de landelijke site www.ruimtelijkeplannen.nl en via de website van de gemeente www.oegstgeest.nl> bestemmingplannen> nu-ter-inzage wordt u doorgelinkt naar deze landelijke site. Ook kan een papierenversie van het ontwerpuitwerkingsplan gedurende deze termijn bij de receptie van het gemeentehuis, Rhijngeesterstraatweg 13 te Oegstgeest worden ingezien. Wij wijzen u er wel op dat de papieren versie minder gebruiksvriendelijk is dan de digitale versie en adviseren u het bestemmingsplan via ruimtelijkeplannen.nl te raadplegen.

Zienswijzen

Tijdens deze termijn kan eenieder gemotiveerd zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan indienen. Dit kan mondeling, maar wij geven de voorkeur aan een schriftelijk zienswijze. Vermeld altijd uw naam en adresgegevens. Anonieme zienswijzen nemen wij niet in behandeling. Een schriftelijke zienswijze kan worden gericht aan de gemeenteraad van Oegstgeest, postbus 1270, 2340 BG Oegstgeest, o.v.v. Z/19/127938/ zienswijze bestemmingsplan Nieuw-Rhijngeest Zuid (bedrijven), 1e partiële herziening. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze maakt u een afspraak met een medewerker van Team Ruimte/ Beleid en Advies.

 

Naar boven