Hollands Kroon - week 26 - ontwerp-omgevingsvergunning voor het verlengen van de woning, Koningin Wilhelminaweg 20 te Slootdorp.

Logo Hollands Kroon

Omschrijving: ontwerp-omgevingsvergunning voor het verlengen van de woning.

Adres: Koningin Wilhelminaweg 20 Slootdorp.

Kenmerk: Z-252194

Datum besluit: 6 april 2020

­

 

Besluit genomen door: college van burgemeester en wethouders.

Grondslag: artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht

Onderwerp: ontwerp omgevingsvergunning bouwen

Plangebied: Slootdorp WM

Doel plan: het verlengen van de woning.

Zaaknummer: Z-252194

 

 

 

Omschrijving ontwikkeling/plangebied

Het plangebied betreft het perceel Koningin Wilhelminaweg 20 Slootdorp .

 

 

Procedure

Alle relevante stukken en ontwerpbesluiten worden gelijktijdig voor zes weken ter inzage gelegd. Er kunnen door iedereen zienswijzen worden ingediend. Na afloop van die periode en behandeling van eventuele zienswijzen zal definitief worden besloten op het initiatief en staat er nog één beroepsmogelijkheid open tegen de besluiten, bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. In principe staat het beroep dan alleen nog open voor diegenen, die ook tijdig een zienswijze hebben ingediend.

 

Zienswijzentermijn

U kunt de ontwerpomgevingsvergunning met ingang van 8-04-2020 inzien. De ontwerpomgevingsvergunning met bijbehorende stukken kunt u opvragen via vergunningen@hollandskroon.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088 321 5000.

 

Met ingang van 8-04-2020 kunt u gedurende een termijn van zes weken uw zienswijzen mondeling of schriftelijk indienen.

Schriftelijk

Stuur uw zienswijzen naar het college van burgemeester en wethouders van gemeente Hollands Kroon, Postbus 8, 1760 AA Anna Paulowna. Vermeld in uw brief als onderwerp “verlengen van de woning Slootdorp”.

Mondeling

Voor het mondeling kenbaar maken van zienswijzen kunt u een afspraak maken met het team RO via telefoonnummer 088 321 5000. Van mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt.

 

Naar boven