Vooraankondiging en inspraakprocedure bestemmingsplan ‘Meppel – Zuideinde 28’

Logo Meppel

 

In overeenstemming met artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening geven burgemeester en wethouders van Meppel kennis dat zij een nieuw bestemmingsplan voorbereiden voor de ontwikkeling van 32 zorgappartementen aan het Zuideinde 28. Het voorontwerp bestemmingsplan wordt ter inzage gelegd conform de gemeentelijke inspraakverordening.

 

Het plangebied

Het plangebied ligt aan het Zuideinde 28.

 

Het plan

Met het nieuwe bestemmingsplan ‘Meppel – Zuideinde 28’ wordt de bouw van 32 zorgappartementen mogelijk gemaakt inclusief bijbehorende parkeerplaatsen. Het bestaande pand wordt gesloopt.

 

Inzien

Het voorontwerp bestemmingsplan ‘Meppel – Zuideinde 28’ (verbeelding, regels en toelichting) ligt van 9 april 2020 t/m 20 mei 2020 voor een ieder ter inzage. Als u stukken wilt inzien dan sturen wij u de gevraagde informatie digitaal toe. U kunt hierover een mail sturen aan postbus@meppel.nl geef duidelijk aan om welke documenten of procedure dit gaat.

Heeft u geen digitale mogelijkheden dan kunt u op afspraak stukken inzien. Bel voor een afspraak met 14 0522.

Het bestemmingsplan (verbeelding, regels, toelichting en bijlagen) kan tevens via www.ruimtelijkeplannen.nl of op de website van de gemeente Meppel worden ingezien: www.meppel.nl/bestemmingsplannen. Het bestemmingsplan heeft de planidentificatie NL.IMRO.0119.BPZuideinde282019-BPA1.

 

Inspraak

Gedurende de periode van terinzagelegging kunt u op grond van de gemeentelijke inspraakverordening een inspraakreactie indienen bij Burgemeester & Wethouders, Postbus 501, 7940 AM Meppel. Tevens bestaat de mogelijkheid een mondelinge zienswijze in te dienen. Hiervoor kunt u contact opnemen met het loket Bouwen & Wonen via telefoon 14 0522.

 

Meppel, 8 april 2020

Burgemeester en Wethouders van Meppel.

Naar boven