Ontwerpbestemmingsplan Harlingen - verleggen gasleiding Oude Trekweg 108

Logo Harlingen

Burgemeester en wethouders van Harlingen maken bekend dat met ingang van 14 april 2020 gedurende zes weken voor iedereen het ontwerpbestemmingsplan ‘Harlingen - verleggen gasleiding Oude Trekweg 108’ ter inzage ligt.

Wat regelt het bestemmingsplan?

Dit bestemmingsplan regelt het planologisch borgen van de inmiddels uitgevoerde verlegging van een deel van de gasleiding ter plaatse van het perceel op Oude Trekweg 108 te Harlingen. Om de uitbreiding van het agrarisch bedrijf mogelijk te maken, is een deel van de bestaande gasleiding omgelegd.

Waar ter inzage?

Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt vanaf dinsdag 14 april ter inzage bij het Klantencontactcentrum in het gebouw “De Groenlandsvaarder” aan de Voorstraat 35 te Harlingen. Gelet op de huidige corona maatregelen is het gebouw gesloten en kunnen de stukken alleen worden ingezien na het maken van een telefonische afspraak. Hiervoor kunt u contact opnemen met het team Ontwikkeling via telefoonnummer 14 0517.

De planstukken kunnen verder bekeken worden op de website www.ruimtelijkeplannen.nl 

Hoe Reageren?

Een ieder kan binnen de bovengenoemde termijn (t/m 25 mei 2020) over het ontwerpbestemmingsplan mondeling of schriftelijk zijn of haar zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad van Harlingen, Postbus 10.000, 8860 HA Harlingen. Indien voor het mondeling inbrengen wordt gekozen, kan men bellen naar het team Ontwikkeling van onze gemeente via telefoonnummer 14 0517.

 

Harlingen 02-04-2020

Naar boven