Peelbergweg 9 - Verleende Omgevingsvergunning

Logo Roermond

Het college van burgemeester en wethouders van Roermond maakt bekend dat het op 2 april 2020 omgevingsvergunning verleende voor:

Omschrijving (incl. locatie):

oprichten van een woonhuis op het adres Peelbergweg 9, 6049 EC te Herten

 

Activiteit(en):

  • -

    bouwen van een bouwwerk

  • -

    handeling in strijd met bestemmingsplan

 

Registratienummer:

109704-2019

 

Datum bekendmaking besluit:

8 april 2020

 

Bent u het niet eens met het besluit?

Heeft u direct belang bij dit besluit en reageerde u op tijd op de ontwerp-omgevingsvergunning? Dan kunt u van 9 april 2020 tot en met 20 mei 2020 hiertegen met een brief (beroepschrift) beroep instellen.

In het beroepschrift schrijft u tegen welke beslissing u beroep instelt en waarom. Denkt u eraan dat u het beroepschrift ondertekent en dat u uw naam en adres vermeldt. Als het kan ook een kopie van de beslissing meesturen. Het beroepschrift stuurt u naar de rechtbank Limburg, Postbus 950, 6040 AZ Roermond.

U kunt ook digitaal beroep instellen bij de rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor heeft u uw elektronische handtekening (DigiD) nodig. Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

De omgevingsvergunning geldt vanaf de dag na de periode dat daartegen beroep kan worden ingesteld, in dit geval 8 april 2020.

 

Heeft u een spoedeisend belang?

Het beroepschrift houdt de werking van het besluit niet tegen. Alleen als er spoedeisende belangen zijn die dat nodig maken, kunt u bij de rechter om een tijdelijke maatregel vragen. Dat heet een voorlopige voorziening. Alle informatie hierover kunt u krijgen via de griffie van de rechtbank Limburg, Postbus 950, 6040 AZ Roermond.

In beroep gaan en een voorlopige voorziening vragen is niet gratis. De griffie van de rechtbank kan u informeren over de kosten.

 

Heeft u vragen?

Voor meer informatie over deze omgevingsvergunning of voor een afspraak om deze omgevingsvergunning in te kijken, kunt u bellen met de afdeling Bouwtoezicht, via telefoonnummer 14 0475. Wij vragen u om bovenstaand registratienummer bij de hand te houden.

De verleende omgevingsvergunning kunt u vanaf 8 april 2020 op afspraak inkijken bij het omgevingsloket in het Stadskantoor, Kazerneplein 7, 6041 TG te Roermond.

Naar boven