Beschikking omgevingsvergunning ZWIGGELTE, nabij Elperweg 4 - Plaatsen zonnepanelen

Logo Midden-Drenthe

 

Burgemeester en wethouders van Midden-Drenthe maken bekend dat zij, in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, voornemens zijn een vergunning te verlenen voor het plaatsen van zonnepanelen naast het perceel Elperweg 4 te Zwiggelte.

 

De omgevingsvergunning heeft betrekking op de volgende deelactiviteiten:

• bouwen van een bouwwerk;

• handelen in strijd met regels van ruimtelijke ordening;

 

Voor bovenstaande vergunning is een uitgebreide voorbereidingsprocedure gevoerd, conform afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht. Tegen de ontwerp-omgevingsvergunning zijn geen zienswijzen ingediend. Er zijn bij de vaststelling geen wijzigingen aangebrachte ten opzichte van de ontwerp-omgevingsvergunning.

Beroep

Vanaf 6 april 2020 kan gedurende zes weken tegen de verleende omgevingsvergunning beroep worden ingesteld bij de Rechtbank Noord-Nederland door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij/zij geen zienswijze naar voren heeft gebracht ten tijde van de ontwerp-omgevingsvergunning.

Het beroepschrift moet worden ingediend bij de Rechtbank Noord-Nederland, afdeling bestuursrecht, postbus 150, 9700 AD Groningen. Het besluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Als u tegen het besluit beroep instelt, heeft dit geen schorsende werking. Indien gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Informatie

U kunt de stukken, na afspraak, inzien op het gemeentehuis in Beilen (Raadhuisplein 1). De beschikking, indien van toepassing de ontwerpverklaring van geen bedenkingen (VVGB) zijn ook bekend gemaakt in de krant van Midden-Drenthe.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Omgevingsloket, telefoonnummer (0593) 53 96 79, e-mail gemeente@middendrenthe.nl.

Naar boven