Ontwerpbestemmingsplan ‘ Achterstraat 2-4 Strijen’ ter inzage

Logo Hoeksche Waard

Burgemeester en wethouders van gemeente Hoeksche Waard maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘ Achterstraat 2-4 Strijen‘, kadastraal bekend nummers sectie N, nummers 4236, 3448 en 3909 met bijbehorende stukken ter inzage wordt gelegd.

Inhoud en doel van het bestemmingsplan

Het plan ziet toe op het realiseren van 6 woningen op de locatie van het oude Tramhuys in Strijen en het aangrenzende terrein.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan en alle bijlagen liggen met ingang van 4 april 2020 tot en met 15 mei 2020 ter inzage. U kunt de stukken bekijken op de website www.ruimtelijkeplannen.nl (onder de IMRO-code NL.IMRO.1963.STRAchterstr2-ON01).

Wanneer u de stukken in het gemeentehuis wilt inzien, kunt u een afspraak maken met het team Omgeving, bereikbaar via telefoonnummer 140186.

Indienen zienswijzen

Iedereen kan een zienswijze (bij voorkeur schriftelijk) indienen tijdens de periode dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt. Het indienen van een zienswijze per e-mail is niet mogelijk.

Schriftelijke zienswijzen tegen het ontwerpbestemmingsplan kunt u indienen bij:

Raad van de gemeente Hoeksche Waard

Postbus 2003

3260 EA Oud-Beijerland

onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Achterstraat 2-4 Strijen‘.

Anterieure overeenkomst

Voor dit plan is een anterieure overeenkomst gesloten op grond van artikel 6.24 Wet ruimtelijke ordening. In de anterieure overeenkomst zijn onder andere afspraken gemaakt over het gemeentelijk kostenverhaal en planschade.

Vragen?

Voor vragen over het ontwerpbestemmingsplan kunt u terecht bij Henriette Vernes of Sabine Voskamp bereikbaar via telefoonnummer 140186 of via e-mail henriette.vernes@gemeentehw.nl of sabine.voskamp@gemeentehw.nl.

 

Naar boven