Mededeling besluit Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) uitgebreide voorbereidingsprocedure, inzake OLO-nummer 4206453 op het adres Windtunnelkade 6 te Amsterdam

Logo Amsterdam

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Amsterdam maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) besloten heeft de omgevingsvergunning met het olonummer 4206453 te weigeren voor het creëren van 6 ligplaatsen voor elektrische schepen, het plaatsen van 3 laadpalen en een sectiekast en, het plaatsen van een wateraansluiting op de kade, ter hoogte van het adres Windtunnelkade 6.

Ter inzage legging

De aanvraag, het besluit en bijbehorende stukken liggen ter inzage met ingang van 2 april 2020 tot en met 14 mei 2020, tijdens de openingstijden bij het stadsloket van stadsdeel Zuid (ons informatiecentrum op het stadsdeelkantoor President Kennedylaan 923), geopend op werkdagen van 08.00 tot 20.00 uur.

Opvragen van de stukken

Het besluit en bijbehorende stukken kunt u digitaal opvragen door een verzoek te sturen aan het stadsloket: frontofficeverg.sdz@amsterdam.nl

De mededeling kan tevens digitaal bekeken worden via onze internetsite www.amsterdam.nl/bekendmakingen en via www.officiëlebekendmakingen.nl.

Beroep

Bent u het niet eens met dit besluit? Dan kunt u als belanghebbende binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd beroep instellen. U moet wel een zienswijze over het ontwerpbesluit hebben ingediend of goede redenen hebben waarom u dit niet heeft gedaan.

Stuur uw beroepschrift naar:

Rechtbank Amsterdam

Afdeling Publiekrecht - team bestuursrecht

Postbus 75850

1070 AW AMSTERDAM

Vermeld in uw beroepschrift altijd:

  • -

    uw naam, adres en telefoonnummer;

  • -

    de datum waarop u het beroepschrift schrijft en uw handtekening;

  • -

    de datum en het kenmerk van het besluit waartegen u beroep instelt;

  • -

    waarom u beroep instelt.

Dient iemand anders namens u het beroepschrift in? Stuur dan een machtiging mee.

Voor informatie over ontvangst en behandeling van uw beroepsschrift kunt u terecht bij de Rechtbank Amsterdam, afdeling Publiekrecht - team bestuursrecht.

 

Amstdam, 2 april 2020,

Burgemeester en Wethouders van Amsterdam

Naar boven