Besluit van de Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat van 24 maart 2020, nr. DGBI-DE/20018702, houdende benoeming en vergoeding van leden van het Adviescollege verdeling frequentieruimte commerciële radio

De Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat;

Handelende in overeenstemming met het gevoelen van de ministerraad;

Gelet op artikel 3 van de Regeling instelling Adviescollege verdeling frequentieruimte commerciële radio, artikel 6, derde lid van de Kaderwet adviescolleges en artikel 2 van de Wet vergoedingen adviescolleges en commissies;

Besluit:

Artikel 1

Te rekenen vanaf 6 maart 2020 worden voor een periode van 6 maanden tot lid van het Adviescollege verdeling frequentieruimte commerciële radio benoemd:

  • a. de heer dr. F.J.H. Don, te ’s-Gravenhage, tevens voorzitter;

  • b. mevrouw mr. dr. A. Drahmann, te Amstelveen;

  • c. de heer prof. dr. P.W.M Rutten, te Haarlem.

Artikel 2

  • 1. Aan de voorzitter van het Adviescollege verdeling frequentieruimte commerciële radio wordt een vaste vergoeding per maand toegekend, waarbij de salarisschaal wordt vastgesteld op schaal 18 van paragraaf 6.3 van de CAO Rijk en de arbeidsduurfactor op 0,333.

  • 2. Ter vergoeding van de werkzaamheden van een lid van het Adviescollege verdeling frequentieruimte commerciële radio dat werkzaam is bij een bekostigde instelling voor hoger onderwijs wordt aan zijn of haar werkgever de kosten voor voornoemde werkzaamheden vergoed tot een maximum van 16 uur per week, ter hoogte van € 160 per uur exclusief BTW.

Dit besluit zal in de Staatscourant worden geplaatst en in afschrift worden gezonden aan betrokkenen en aan het Adviescollege verdeling frequentieruimte commerciële radio.

’s-Gravenhage, 24 maart 2020

De Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat, M.C.G. Keijzer

Naar boven