Voorontwerp-bestemmingsplan buitengebied, herziening 23 (Sidestream Innovation Valley)

Logo Oosterhout

Burgemeester en wethouders van Oosterhout maken bekend, dat het voorontwerp-bestemmingsplan buitengebied, herziening 23 (Sidestream Innovation Valley) (NL.IMRO.0826.BSPsidestream-VO01) met bijbehorende stukken ter inzage ligt. Het plan voorziet in de realisering van een cluster biobased bedrijven. De begrenzing van het plangebied wordt gevormd door het Wilhelminakanaal aan de noordzijde, de Plantagelaan aan de zuidzijde en de Denariusstraat aan de westzijde.

Ter inzage

Het voorontwerp-bestemmingsplan ligt van donderdag 2 april 2020 tot en met woensdag 29 april 2020 ter inzage in de publiekshal van het stadhuis. U dient hiertoe wel vooraf telefonisch een afspraak te maken. Vanaf donderdag 2 april 2020 kunt u de stukken ook digitaal raadplegen via de gemeentelijke website www.oosterhout.nl of via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Inspraakreacties

Van donderdag 2 april 2020 tot en met woensdag 29 april 2020 kunt u mondeling of schriftelijk een inspraakreactie op het voorontwerp-bestemmingsplan naar voren brengen.

Een schriftelijke inspraakreactie stuurt u aan Burgemeester en wethouders van de gemeente Oosterhout, Postbus 10150, 4900 GB Oosterhout onder vermelding van “Inspraakreactie voorontwerp-bestemmingsplan buitengebied, herziening 23 (Sidestream Innovation Valley)”.

Voor het indienen van een mondelinge inspraakreactie kunt u contact opnemen met de gemeente, telefoonnummer 14 0162.

Informatie

Wanneer u vragen heeft kunt u contact opnemen met de gemeente, telefoonnummer 14 0162.

Oosterhout, 1 april 2020

Naar boven