Bekendmaking gemeentelijke coordinatieregeling/ ontwerpbestemmingsplan ‘Stedelijk gebied – Comeniuslaan 16/Julianalaan 28a ’ te Bussum en ontwerpsluit omgevingsvergunning

Logo Gooise Meren

Voor deze ontwikkeling heeft de gemeenteraad op 20 november 2019 besloten om ex artikel 3.30 Wro de coordinatieregeling toe te passen. De coordinatieregeling maakt het mogelijk om de benodigde besluiten voor deze ontwikkeling gezamenlijk voor te bereiden en te coordineren.

Voor deze ontwikkeling gaat het om een omgevingsvergunning voor de activititeit bouwen en een bestemmingsplan.

Het ontwerpbestemmingplan ‘Stedelijk gebied – Comeniuslaan 16/Julianalaan 28a’ te Bussum met identificatienummer NL.IMRO.1942.BPComeniuslaan-ON01.

En de ontwerpvergunning voor het bouwen van de twee woningen.

 

Omschrijving

Het plan maakt de realisatie van twee vrijstaande woningen mogelijk op het perceel aan de Comeniuslaan 16 en de andere zijde aan de Julianalaan 28a te Bussum.

In het geldende bestemmingsplan kent het plangebied de bestemming 'Kantoor'. Aanvullend is de functieaanduiding 'Wonen' opgenomen. Deze bestemmingen staan de ontwikkeling van twee nieuwe woningen niet toe. Gelet hierop is een partiele herziening van het bestemmingsplan noodzakelijk.

 

Ter inzage ligging

De stukken liggen ter inzage met ingang van 1 april 2020, voor een periode van zes weken, tot 12 mei 2020 voor een ieder ter inzage. Check in verband met corona de actuele openingstijden van het gemeentehuis.

Kunt of wilt u niet naar het gemeentehuis komen, neemt u dan contact op, dan zoeken we een passende oplossing

Binnen de genoemde termijn is het ontwerpbestemmingsplan 'Stedelijk gebied – Comeniuslaan 16/Julianalaan 28a’ in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl en is in te zien bij de Centrale Balie van de gemeente Gooise Meren, Brinklaan 35 Bussum. Voor de openingstijden, zie www.gooisemeren.nl. Evenals de stukken voor de ontwerpvergunning.

 

Indienen zienswijzen

Binnen de gestelde termijn van zes weken kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze over dit bestemmingsplan plan naar voren brengen bij de gemeenteraad. Uw schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad (postbus 6000, 1400 HA Bussum) , onder vermelding van: zienswijze ontwerpbestemmingsplan ‘Stedelijk gebied – Comeniuslaan 16/Julianalaan 28a’

Zienswijzen gericht tegen de vergunning kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders(postbus 6000, 1400 HA Bussum) , onder vermelding van: zienswijze ontwerpvergunning Comeniuslaan- Julianalaan

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u uitsluitend een telefonische afspraak maken met mevrouw W. Verbeek via telefoonnummer 035-20 70 000.

Volledigheidshalve: er vindt geen informatie bijeenkomst plaats in verband met corona.

Bussum 31 maart 2020

 

 

Burgemeester en Wethouders

 

Naar boven