Bekendmaking ontwerp wijzigingsplan ‘Oud Huizerweg 12 te Naarden'

Logo Gooise Meren

Burgemeester en wethouders van de gemeente Gooise Meren maken, ingevolge artikel 3.8 e.v. van de Wet ruimtelijke ordening (Wro), bekend dat met ingang van 1 april 2020, voor een periode van zes weken, tot 12 mei 2020 voor een ieder ter inzage ligt:

Het ontwerp wijzigingplan ‘OudHuizerweg 12’ met identificatienummer NL.IMRO.1942.wpOudHuizerweg12-on01.

 

Omschrijving

Het plan maakt de beoogde functieverandering van agrarisch naar wonen mogelijk. Met toepassing van de ruimte voor ruimte regels worden de bedrijfsgebouwen gesloopt en ter compensatie wordt een extra woning toegestaan.

Op grond van de wijzigingsbevoegdheid uit artikel 4, lid B, sub 2.4 van het geldende bestemmingsplan “1e Herziening Bestemmingsplan Buitengebied” kan de bestemming ‘Agrarisch gebied met natuurwaarden in een open landschap’ gewijzigd worden naar ‘Woondoeleinden 1’. Van deze wijzigingsbevoegdheid wordt gebruik gemaakt om de twee burgerwoningen planologisch-juridisch mogelijk te maken.

 

Ter inzage legging

Binnen de genoemde termijn is het ontwerp wijzigingsplan 'Oud Huizerweg 12’ in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl en is in te zien bij de Centrale Balie van de gemeente Gooise Meren, Brinklaan 35 Bussum. Als u niet naar de gemeente kunt of wilt komen kunt u contact opnemen voor een passende oplossing.

 

Indienen zienswijzen

Binnen de gestelde termijn van zes weken kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze over dit plan naar voren brengen bij het college. Uw schriftelijke zienswijze kunt u richten aan het college (postbus 6000, 1400 HA Bussum) , onder vermelding van: zienswijze ontwerp wijzigingsplan 'Oud Huizerweg 12’.

Het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u uitsluitend telefonisch en op afspraak doen.Om een afspraak te maken kunt u contact opnemen met de heer V.F. van Braam van Vloten via telefoonnummer 035-20 70 000.

In verband met corona-virus kunnen de openingstijden aangepast zijn. Voor de actuele tijden kunt u kijken op www.gooisemeren.nl

 

Bussum 31 maart 2020

Burgemeester en Wethouders

 

 

 

Naar boven