Ontwerp bestemmingsplan De Oude Bron te Handel ter inzage

Logo Gemert-Bakel

Burgemeester en wethouders van Gemert-Bakel maken, ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening in combinatie met afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat het bestemmingsplan ‘De Oude Bron te Handel’, met ID-nummer NL.IMRO.1652.BPDeBron-ON01 ter inzage ligt.

Dit bestemmingsplan regelt de volgende ontwikkeling: de herontwikkeling van het terrein van het voormalige gemeenschapshuis voor woningbouw. De herontwikkeling bestaat uit de bouw van 17 woningen in aaneengesloten en gestapelde vorm.

Stukken inzien

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus vragen wij u het ontwerpbestemmingsplan online in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Mocht u echt geen gelegenheid zien om het ontwerp online te bekijken dan kunt een afspraak maken om deze in het gemeentehuis in te zien. Het ontwerpbestemmingplan ligt met ingang van 6 april 2020 zes weken ter inzage.

Zienswijze indienen

Iedereen heeft de gelegenheid binnen de hierboven vermelde termijn zijn of haar zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar te maken bij de gemeenteraad van Gemert-Bakel. Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus vragen wij u dit schriftelijk te doen. Mocht het niet anders kunnen, dan kunt u een afspraak maken om een mondelinge zienswijze in te dienen.

Gemert, 24 maart 2020

Naar boven