Correctieve herziening beheersverordeningen Centrum vastgesteld

Logo Heerenveen

Burgemeester en wethouders van Heerenveen maken bekend dat de gemeenteraad van Heerenveen op 16 december 2019 de “Correctieve herziening beheersverordeningen Centrum” heeft vastgesteld.

Deze correctieve herziening voorziet in een aantal technisch-juridische aanpassingen in de regels van de beheersverordening Heerenveen-Centrum (vastgesteld door de gemeenteraad op 21 maart 2016) en de beheersverordening Heerenveen Centrum-West (vastgesteld door de gemeenteraad op 14 april 2014).

Bovendien wordt voor het gebied tussen Dracht, Koornbeursweg, Molenplein en Van Riesenstraat de verbeelding (de ‘plankaart’) aangepast. Er is een bouwvlak toegekend alsmede een aanduiding ‘woongebouw’. Deze waren ten onrechte niet in de beheersverordening “Heerenveen-Centrum” opgenomen.

Inzien beheersverordening

De vastgestelde beheersverordening en het raadsbesluit als volgt raadpleegbaar:

  • 1.

    Op www.ruimtelijkeplannen.nl;

  • 2.

    In het gemeentehuis van Heerenveen, Crackstraat 2 te Heerenveen;

Bezwaar / Beroep

Het is niet mogelijk om bezwaar dan wel beroep aan te tekenen tegen het besluit tot vaststelling van de beheersverordening.

Inwerkingtreding

De beheersverordening treedt in werking op de eerste dag na de dag waarop deze beheersverordening bekend is gemaakt. Gelet op de datum van deze publicatie, treedt deze beheersverordening dus op donderdag 9 januari 2020 in werking.

Burgemeester en wethouders van Heerenveen,

 

Naar boven