Ontwerpbestemmingsplan 'Bredeweg 73, Groesbeek'

Logo Berg en Dal

Burgemeester en wethouders van Berg en Dal maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan gedurende zes weken voor iedereen ter inzage ligt.

Het plan

Het bestemmingsplan gaat over de locatie aan de Bredeweg 73 in Groesbeek. De bestemming wijzigt daarmee van een bedrijfsperceel naar een woonperceel. De oorspronkelijke bedrijfsbebouwing is al gesloopt. Er ontstaat de mogelijkheid tot het bouwen van één woning.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Bredeweg 73, Groesbeek’ ligt overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening met ingang van 31 maart 2020 tot en met 11 mei 2020, gedurende zes weken voor iedereen ter inzage. Het plan is digitaal beschikbaar en raadpleegbaar op:

- http://www.ruitmelijkeplannen.nl/?planid=NL.IMRO.1945.BPBREDEWEG73-ON01

- https://1945.ropubliceer.nl

Daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan op afspraak in te zien in het gemeentehuis, Dorpsplein 1 te Groesbeek. Het gemeentehuis is op werkdagen geopend van 9.00 uur tot 17.00 uur. Let op: In verband met de coronacrisis kunnen de openingstijden van het gemeentehuis afwijken. Kijk voor nadere informatie op de website van de gemeente https://www.bergendal.nl. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de mevrouw M. Hagemans, telefoonnummer 0614 31 90 51.

Zienswijzen

Een ieder kan binnen de hierboven genoemde termijn van terinzagelegging schriftelijk of mondeling een gemotiveerde zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van Berg en Dal, Postbus 20, 6560 AA Groesbeek. Het is niet mogelijk via internet/e-mail een zienswijze in te dienen. Voor meer informatie of het mondeling indienen van een zienswijze kunt u contact opnemen met cluster Ruimte, telefoonnummer 14 024.

Groesbeek, 30 maart 2020

Naar boven